
پودر کاکائو
کاکائو به دو جزء اصلی تقسیم میشود: پودر کاکائو و کره کاکائو
برای استخراج کره کاکائو، لیکور کاکائو فشرده میشود تا چربی آن جدا شود. کره کاکائو یکی از اجزای مهم در تولید شکلات و سایر محصولات آرایشی و بهداشتی است. باقیمانده جامد این ماده به پودر کاکائو تبدیل میشود که در محصولات غذایی و نوشیدنی استفاده میگردد. این ماده سرشار از آنتی اکسیدان و دارای موادی مثل آهن، منگنز، فسفر و… میباشد.
کاربرد پودر کاکائو
- از پودر کاکائو برای تهیه ی انواع مختلف محصولات شکلاتی مانند: شربت ها، تاپینگ ها، شیر شکلات، مخلوط کیک های آماده و همچنین به عنوان پوشش برای بسیاری از انواع کلوچه، کیک و بستنی استفاده می شود.
پودر کاکائو از مرغوبترین دانههای کاکائو در رنگها و طعمهای متنوع تولید میگردند.


از ویژگی های مثبت پودرهای کاکائو می توان به اثرات ضدافسردگی آن، بهبودسلامت و قدرتمغز، کاهشالتهابات، پیشگیری از دیابتنوع 2 و سندروم PMS اشاره کرد.
پارسماستر ارائه دهنده پودرهای کاکائو
ما درتلاشیم تا با ارائه پودرهای کاکائو مطلوب و باکیفیت بالا بتوانیم به رضایت حداکثری مشتریان خود دست یابیم.
